30 augustus 2023, Super Volle Maan in teken van Vissen

Reacties 0 1

Op 30 augustus 2023 staat ons een bijzonder krachtige en zeldzame gebeurtenis te wachten: een Super Volle Maan in het teken van Vissen. Dit is niet zomaar een Volle Maan – het is een glinsterende parel van mystiek en verandering. Laten we de betekenis en impact van deze Volle Maan verkennen.

De Uitzonderlijke Blauwe Maan

Wat deze Volle Maan extra speciaal maakt, is dat het de tweede Volle Maan van augustus is, waardoor het de zeldzame titel van “Blauwe Maan” krijgt. Blauwe Manen zijn zeldzaam en verschijnen ongeveer eens in de 2,5 jaar. Ze brengen een ongekende energie met zich mee die ons uitnodigt om dieper te graven in onze innerlijke wereld en verbinding te maken met het universum.

Loslaten en Vernieuwen: De Kracht van de Dubbele Volle Manen

De aanwezigheid van twee Volle Manen binnen één maand creëert een krachtige golf van loslaatenergie. Dit is een tijd waarin we worden aangemoedigd om te reflecteren op wat ons niet langer dient en om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden. De eerste Volle Maan van de maand heeft al enkele zaadjes van verandering geplant, en nu is het moment om deze te laten groeien en bloeien.

Retrogrades: Een Innerlijke Reis van Reflectie

Naast de schitterende Volle Maan wordt de kosmische dans versterkt door zes planeten die in retrograde staan. Retrogrades nodigen ons uit om onze aandacht naar binnen te richten en te reflecteren op ons verleden. Deze periode van introspectie geeft ons de kans om te groeien, te genezen en onszelf dieper te begrijpen.

Innerlijke Stem en Intuïtie: Luisteren naar het Fluisteren van de Ziel

Deze Volle Maan en retrograde invloeden moedigen ons aan om de tijd te nemen voor stilte en zelfonderzoek. Terwijl de buitenwereld wellicht hectisch is door retrograde energie, kunnen we onze innerlijke wereld omarmen als een kompas dat ons naar rust en wijsheid leidt. Luisteren naar onze intuïtie en het fluisteren van onze ziel worden sleutels tot persoonlijke groei.

Een Betoverende Tijd van Verandering

Deze Volle Maan in Vissen brengt een vleugje magie in de lucht. Haar zachte, gevoelige vibraties nodigen ons uit om dieper te duiken in onze innerlijke rijkdom. Profeetachtige dromen en synchroniciteiten kunnen onze paden verlichten. We kunnen ons openstellen voor bezoeken van spirituele gidsen en geliefden die ons zijn voorgegaan.

Zuivering en Nieuwe Beginnen: Een Verse Start

Deze Volle Maan biedt ook een kans tot zuivering. Terwijl we onze energie reinigen, creëren we ruimte voor positieve veranderingen. Onze intentie en verbinding met het universum zijn de sleutels tot deze zuivering. Het auraveld wordt gereinigd van lasten die we niet hoeven te dragen, wat ons lichter en vrijer laat voelen.

De Volle Maan van 30 augustus 2023 brengt een diepgaande reis van reflectie, vernieuwing en transformatie met zich mee. In deze bijzondere tijd worden we uitgenodigd om naar binnen te keren, onze emoties te verkennen en onze innerlijke stem te omarmen. Te midden van de kosmische dans van retrogrades en de betoverende energie van de Volle Maan vinden we de sleutels tot persoonlijke groei en spirituele vervulling. Laten we ons openstellen voor de magie van deze Volle Maan en ons pad naar een diepere verbinding met onszelf en het universum volgen.

In licht & liefde, Wesley

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *