Ben ik een Starseed? Ontdek je buitenaardse verbinding…

Reacties 0 0

Ben ik een Starseed? In de eindeloze uitgestrektheid van het universum zijn we slechts een klein stipje in de kosmische ordening. Toch voelen sommige mensen een diep innerlijk verlangen naar meer dan alleen het aardse bestaan. Deze zoektocht naar onze oorsprong heeft geleid tot de opkomst van het concept “Starseeds” of “Sterrenkinderen.” In dit artikel zullen we ontdekken wat Starseeds zijn, tekenen dat je mogelijk een Starseed bent, en hoe deze buitenaardse verbinding je leven kan beïnvloeden.

Wat is een Starseed?

Starseeds zijn afkomstig van andere planeten, sterrenstelsels of dimensies en hebben vrijwillig ervoor gekozen om te incarneren op aarde, om een specifiek doel te vervullen. Ze worden beschouwd als zielen met een hoger bewustzijn en hebben een diepgeworteld gevoel van afstandelijkheid van de aarde, alsof ze hier niet helemaal thuishoren. In plaats daarvan voelen ze zich aangetrokken tot de kosmos en voelen ze zich verwant met iets groters dan henzelf.

Tekenen dat je een Starseed zou kunnen zijn

  1. Onverklaarbare fascinatie voor de ruimte: Als je je vaak verwondert over de sterren, planeten en het universum als geheel, kan dit een teken zijn van een diepere band met de kosmos.

  2. Gevoel van isolatie: Starseeds voelen zich vaak anders en hebben moeite om zich te verbinden met anderen. Ze kunnen zich eenzaam voelen, zelfs terwijl ze dat niet zijn.

  3. Herinneringen of dromen van buitenaardse werelden: Soms kunnen Starseeds flarden van herinneringen hebben aan plaatsen die niet op aarde lijken te zijn, of ze hebben levendige dromen over andere werelden.

  4. Sterke intuïtie en empathie: Starseeds hebben meestal een sterk ontwikkelde intuïtie en kunnen diep invoelend zijn, waardoor ze gevoeliger zijn voor de emoties van anderen.

  5. Diepe spirituele interesse: Een Starseed voelt zich vaak van kinds af aan al aangetrokken tot spirituele onderwerpen, buitenaardse wezens, en het verkennen van het onbekende.

  6. Zoeken naar een hoger doel: Starseeds hebben vaak het gevoel dat ze een belangrijke missie hebben in dit leven, een doel dat verder gaat dan het materiële en persoonlijke succes.

Het ontdekken van je Starseed-afkomst

Het identificeren van jezelf als een Starseed is een persoonlijke en introspectieve reis. Meditatie en diepe zelfreflectie kunnen je helpen om verbinding te maken met je innerlijke zelf en je ware aard te begrijpen. Sommige mensen zoeken hulp bij spirituele begeleiders of regressietherapeuten om toegang te krijgen tot mogelijke vorige levens op andere planeten of dimensies. Zelf heb ik in verschillende regressie en reïncarnatie sessies, mijn (Blue Ray Starseed) familie gevoeld en andere werelden ervaren (gezien en gevoeld) die als thuis voelde. 

De invloed van een Starseed op aarde

Als Starseeds hebben we een unieke rol in het aardse leven. We worden verondersteld de frequentie van het collectieve bewustzijn te verhogen en een positieve verschuiving in het menselijk bewustzijn te bevorderen. Door ons begrip van verbondenheid met het universum, kunnen we anderen inspireren om te evolueren en hun bewustzijn te verruimen.

Ons doel als Starseeds is niet om te ontsnappen aan de menselijke ervaring, maar om te helpen bij de transformatie ervan. We moeten in harmonie leven met de aarde en actief deelnemen aan het creëren van een liefdevollere en bewustere wereld. Van de 3e dementie naar de 5e dimensie

Conclusie

Of je nu wel of niet gelooft in het concept van Starseeds, de zoektocht naar zelfontdekking en verbondenheid met het universum is een waardevolle en verrijkende reis. Het erkennen van onze diepere verbindingen met de kosmos kan ons helpen om ons doel op aarde te begrijpen en bewustere keuzes te maken in ons dagelijks leven.

Dus, ben jij een Starseed? Die vraag kan alleen jij beantwoorden. Open je geest, verken je innerlijke zelf en omarm het mysterie van het universum – wie weet welke kosmische waarheden je zult ontdekken!

Ik ben benieuwd naar jouw ervaring(en) en ideeën. Ik lees ze dan ook graag in de reacties! In licht en liefde…

Wesley Vaders Ben ik een starseed?

Zullen we verbinden?

Ondanks dat we al verbonden zijn en alles één is, lijkt het me leuk om in contact te blijven in deze 3D Matrix!

Op mijn Facebook en Instagram deel ik meer spirituele content, soms met een knipoog en soms bloedserieus... Zie ik je daar? Namasté....

Delen

Geef een reactie