De 144.000 Lichtwerkers en hun Rol in de Wereldtransformatie

144000 Lichtwerkers - Wesley vaders - Magnetiseur en energetisch therapeut
Reacties One Comment 4

We gaan vandaag op ontdekkingstocht door het wonderlijke rijk van de 144.000 lichtwerkers. Ze zijn als de superhelden van de spirituele wereld, klaar om de planeet een flinke dosis liefde en bewustzijn te geven. Laten we eens duiken in wat ze nou eigenlijk betekenen en wat voor coole missie ze hebben om het beste voor de mensheid te dienen.

Wie zijn die 144.000 lichtwerkers?

Picture this: een groep zielen die als spirituele rocksterren het podium van transformatie bestormen. De 144.000 lichtwerkers hebben een diepe connectie met het goddelijke, een spirituele wekker die harder rinkelt dan je wekker op maandagochtend. En dat getal 144.000? Dat is meer een soort spirituele hashtag dan een vast aantal. Ze zijn als degenen die zich hebben ingezet voor het verspreiden van good vibes over de hele mensheid.

Eigenlijk kan iedereen een lichtwerker zijn, dat getal 144.000 is meer symbolisch en ik heb mijn mede lichtwerkers helaas niet kunnen tellen… Tijdens een reïncarnatie sessie, waar ik met duizenden zielen richting moeder aarde schoot, ging dat net wat te snel! Wat wel opmerkelijk is dat ik dagelijks een 14:40 of 01:44 op de klok zie.

De Lichtwerkersmissie: Spread the Love!

De lichtwerkers hebben zo’n beetje de coolste missie ooit: licht, liefde en bewustzijn verspreiden als confetti op een spiritueel feest. Ze zijn als de gidsen op het spirituele pad, delen hun wijsheid en helpen de hele mensheid een spirituele upgrade te geven. Lichtwerkers zijn de catalysts voor positieve verandering en spelen een sleutelrol bij het brengen van chill vibes en rust op aarde. En ja, ze zijn ook vaak geweldige healers. Lichtwerkers hebben zo’n innerlijk weten dat er meer is in het leven dan alleen de materiële dingen.

Helaas zijn er ook veel beschadigde lichtwerkers, ik weet er alles van. Belangrijk is dat zij innerlijk werk te doen hebben en mogen helen.

Wakker worden en voorbereiden: De spirituele morning routine

Wakker worden als lichtwerker is als de spirituele versie van je favoriete ochtendritueel. Het begint met het besef dat er meer is in het leven dan Netflix en chill. Lichtwerkers voelen die innerlijke drang om hun spirituele game te upgraden, afscheid te nemen van beperkende overtuigingen en hun echte zelf te omarmen.

Na het wakker worden, komt de voorbereiding. Lichtwerkers begrijpen dat ze moeten groeien en helen om echt van dienst te kunnen zijn. Ze gaan voor zelfontwikkeling, cultiveren hun spirituele superkrachten en maken hun hotline met het goddelijke sterker dan ooit. Dat betekent ook het beheersen van energietrucjes zoals meditatie, visualisatie en spirituele healing. Pluspunten als je ook nog compassie, liefde en vergeving in de mix gooit.

De Power van Teamwerk: Lichtwerkers United!

Een van de coolste dingen aan lichtwerkers is dat ze begrijpen dat ze samen een spiritueel Avengers-team vormen. Als ze hun krachten bundelen, gebeuren er magische dingen. Lichtwerkers weten dat ze niet alleen staan in hun missie. Samenwerking en verbinding met andere spirituele zielen zijn van groot belang.

Samen kunnen lichtwerkers elkaar versterken en ondersteunen op het pad van transformatie. Ze weten dat het delen van kennis, wijsheden en ervaringen cruciaal is voor hun persoonlijke groei en de vooruitgang van het hele team.

Het 144.000 werk in de wereld: Bye bye oude gewoontes en patronen!

Het werk van de 144.000 lichtwerkers is als de ultieme make-over voor de wereld. Ze doorbreken oude patronen en beperkende overtuigingen, zowel op persoonlijk als op collectief niveau. Ze zijn als bruggen tussen de spirituele en alledaagse wereld, en gebruiken hun spirituele superkrachten om anderen te helpen ontwaken en hun volle potentieel te ontdekken.  Zo versnellen ze de shift van de 3e Dimensie naar de 5e Dimensie, die van waarheid en liefde.

Wesley Vaders 144.000 Lichtwerkers

Ieder van ons als lichtwerker: Het lichtpuntje in iedereen

De roeping van de 144.000 lichtwerkers is niet exclusief. Iedereen kan een lichtwerker zijn! Omarm je eigen spirituele avontuur en draag bewust bij aan de wereldtransformatie.

Lichtwerkers zijn als de beacons van hoop en liefde. Of je nu gelooft in dat getal 144.000 of niet, de kern van de lichtwerker is universeel: licht, liefde en bewustzijn verspreiden in onze realiteit. Laten we onze unieke krachten bundelen en samenwerken om de wereld te transformeren naar een hogere vibratie van vrede en harmonie.

In licht en liefde, Wesley

Zullen we verbinden?

Ondanks dat we al verbonden zijn en alles één is, lijkt het me leuk om in contact te blijven in deze 3D Matrix!

Op mijn Facebook en Instagram deel ik meer spirituele content, soms met een knipoog en soms bloedserieus... Zie ik je daar? Namasté....

Delen

Comment (1)

Geef een reactie