SEA (Search Engine Marketing)


Uw website is onze zorg

U kunt er voor kiezen om naast uw website meer online bekendheid te krijgen door advertentieruimte in te kopen. Met de meest gebruikte tekstadvertenties kunt u in een veiling, bieden op zoektermen (keywords, zoekwoorden of trefwoorden). U betaalt hiervoor per klik, ookwel CPC (Cost Per Click) of PPC (Pay Per Click) genoemd.

Door te bieden op de juiste zoektermen, wordt uw advertentie weergegeven op Google wanneer de bezoeker een zoekopdracht uitvoert. Zo kunt u zomaar op de eerste plaatst komen te staan via het advertentieprogramma van Google. Voor zoekmachine-adverteren wordt ook wel Search Advertising, Paid Search, Sponsered Search en combinaties en varianten van deze termen gebruikt.

Echter is het niet zo dat de hoogste bieder, daadwerkelijk de eerste plaatst veroverd. Naast het bod is ook de kwaliteit van uw website en eventuele landingspagina’s van belang.

Er is meer mogelijk!

Naast de gebruikelijke tekstadvertenties, zijn er nog meer manieren om online te adverteren. Zo kunt u adverteren via het display netwerk, mobiel, Google Shopping en YouTube. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat u van ons kunt verwachten

Kwaliteit

Goede advertenties scoren beter

Onderzoek

Waar zoekt uw doelgroep op?

Optimalisatie

Verbeteren en controleren van uw campagnes

Meer weten?

Bekijk ons werk of