SEO (Search Engine Optimization)


Wordt gevonden door zoekmachines

Vaak wordt gedacht dat het bedrijf dat als eerst wordt gemeld, het meest betaalt voor een hoge positie. Deels is dit waar, maar door het bouwen van een goede website met de juiste teksten kan ook uw website hoog in de organische (niet betaalde) zoekresultaten voorkomen, zonder dat u daarvoor hoeft te betalen aan de zoekmachine. 

Goede teksten zijn uiterst belangrijk voor uw website, uw omzet en/of doel. Daarbij spelen technische en creatieve aspecten een grote rol. Met een goed SEO plan kunt u stijgen in de Google Ranking. Wist u dat ook afbeeldingen een belangrijke rol spelen in uw positie in zoekmachines? Wij optimaliseren uw content zodanig om uw concurrenten een stap voor te zijn.

Niet alleen de content is van belang voor een beter plekje op de eerste pagina. Ook de kwaliteit en snelheid van uw website speelt hierin een grote rol.

op de eerste plaats!

Iedere website wil op de eerste plaatst komen in Google. Echter zijn de eerste 3 en soms 4 zoekresultaten, betaalde advertenties. Dit valt onder SEA (Search Engine Marketing) en ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn.

Wat u van ons kunt verwachten

Teksten die scoren

Kom hoger in Google

Optimalisatie

Uw website wordt meer gewaardeerd

Passend advies

Op maat SEO-plan

Meer weten?

Bekijk ons werk of