Wij bouwen professionele websites


Uw website is onze zorg

Wij bouwen onze websites met WordPress. Dankzij dit CMS (Content Management System) kunt u zelf eenvoudig content plaatsen en/of aanpassen zonder technische kennis. Zo kunt u er voor kiezen om zelf uw website te beheren en staan wij voor u klaar wanneer u ergens niet uit komt.

Alles onder één dak!

Wij werken samen met u aan een goed product en bieden ondersteuning bij alle fases. Zo kunt u er voor kiezen zelf teksten aan te leveren of de content door ons op professionele wijzen te laten verzorgen waardoor u beter zichtbaar wordt voor uw potentiële klanten.

Om het voor u nog makkelijker te maken, kunt u bij ons uw website of webshop laten hosten en uw domeinnaam laten registreren. Onze website draaien op een krachtige server met 24/7 monitoring en een gegarandeerde 99,99% uptime. Tevens zorgen wij voor de back-ups van uw website zodat u zich geen zorgen hoeft te maken voor eventueel verlies.

Een goede basis maakt een wereld van verschil!

Webonderhoud

Naast het bouwen van uw website, kunt u bij ons ook terecht voor het onderhouden van uw website. Zo kunnen wij voor u de gewenste content plaatsen en updates uitvoeren. Daarnaast houden wij voor u een oogje in het zeil qua statistieken. Waar komen uw bezoekers vandaan? Welke pagina’s scoren goed? Meten is weten… Dankzij uitgebreide statistieken kunnen wij bouwen aan de ideale online markering strategie!

Uw website is bij ons

Volledig aanpasbaar

Beheer zelf uw content

Responsive

Geschikt voor alle apparaten

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijke websites

Meer weten?

Bekijk ons werk of