Over mij

Here we go, on this roller coaster life we know...

Van Glazenwasser naar Glazen bol...


Waarschijnlijk beschik ik al mijn hele leven over paranormale gaven. Al kan ik me weinig herinneren van mijn vroege jeugd , heeft mijn moeder het vaak gehad over voorspellende dromen waar zij soms stomverbaasd over was.

 

Wat ik mij wel kan herinneren is dat is op jonge leeftijd al uittredingen had. Zo heb ik een keer mezelf in mijn bed zien liggen, daar waar mijn ziel ergens tegen het plafond toe keek. Ook kan ik mij herinneren dat er op een militaire beurs er een nep wond op mijn arm gemaakt was. Natuurlijk voor de leuk maar daar dacht mijn lichaam anders over. Ik keek erna, viel flauw en vervolgens heb ik op zo'n 15 meter hoogte de hele beurszaal doorgevlogen, waarna ik weer terug in mijn lichaam schoot. 

Ik ben alles behalve spiritueel opgegroeid. Daarentegen voelde ik van alles!

Vanaf mijn 12e tot 23ste jaar, heb ik een nare periode gehad met drank en drugs om mijn gevoel te verdoven. Toen kreeg ik last van zware paniekaanvallen en ben bij diverse specialisten geweest waardoor ik van de drugs af kwam en de paniekaanvallen wat minder werden. Echter rust in mijn hoofd kreeg ik nooit…

Jaren gingen voorbij, ik ontliep drukke plekken als feesten, supermarkten, de bioscoop en vliegvelden. Waarom? Ik voelde van alles, van iedereen maar had geen idee wat er gebeurde. Ik kreeg het benauwd van al die mensen en was er zo klaar, mee dat ik besloot op mijn 27ste jaar een afspraak te maken bij een fysiotherapeut om aan mijn ademhaling te werken. Echter, na 5 minuten, gaf deze dame aan dat er niets mis was met mijn ademhaling! Zij vroeg of ik open stond voor een alternatieve behandelaar.

Ik antwoordde “Ik heb alles al geprobeerd, als ik daar beter van wordt, dan graag.” Ik kwam bij een vrouw in Rijswijk terecht. Zij nam waar dat ik, alle kanten op schoot en niet in mijn lichaam zat. Na meerdere gesprekken en kennismaking met meditatie, gaf zij aan dat ik met een trauma rond liep van mijn opa. Stomverbaasd heb ik het pand verlaten en bij het volgende gesprek, heeft zij een familieopstelling gedaan. Ik liep vervolgens voor het eerst in vele jaren de deur uit, zonder een benauwd gevoel!

Het begin van mijn spirituele pad

Zij gaf mij mee om te proberen meer te weten te komen over de oorlog waar mijn opa gevochten heeft of kon proberen om met mijn opa te praten. “Ook al praat je tegen hem en hoor je niets, dan kan het je helpen.” Ook hier dacht ik, laat maar gaan… we proberen het gewoon en voilà!

Ik kon mijn opa helder horen, waarna hij een gids voor mij werd. In de jaren daarna ben ik mij gaan verdiepen in deze materie en kwamen er meerdere entiteiten aankloppen. Overleden mensen waarvan de ziel met een boodschap kwamen voor een vriend of kennis. Ik dacht dat ik gek aan het worden was!

Uit nieuwsgierigheid ben ik het voorzichtig gaan checken en waren de boodschappen zo raak als wat. Oké? Ik ben toch geen medium of paragnost?

“Ga voelen Wes!”

Dat waren de woorden van mijn therapeut. “Voelen? Ik voel alleen maar ellende en ik weet niet waar het vandaan komt. Ik ben een glazenwasser, kan ik niet gewoon normaal door het leven gaan?”

Ik heb alles wat mijn hartje begeerd maar voel me niet thuis in deze wereld. “Ik kan ook niet zo goed van één iemand houden, ik lijk wel niet goed!” vertelde ik haar. Waarop zij vervolgens hard begon te lachen en zei “dat is niet zo vreemd, jij houdt van iedereen Wes. Jij zweeft ergens tussen de 3e en 5e dimensie in!”.

Een 5e dimensie? De jaren daarna ben ik mij verder gaan verdiepen in zelfontwikkeling en spirituele groei. Het is allemaal leuk en aardig dat ik empathisch ben, maar wat moet ik ermee?

Wat nu?

Ik las boeken, luisterde naar spirituele podcasts en ging dagelijks mediteren. Maakte kennis met zelfhypnose en besloot in September 2021 aan de studie “hypno- en regressietherapie” bij Trance Art Academie te starten. Tijdens mijn opleiding ving ik pijntjes op van medestudenten wat ik blijkbaar al 35 jaar deed, maar merkte het nu bewust op. Als ik zo gevoelig ben, heeft dat toch een betekenis? Daar moet ik iets mee doen!

Ik begon het uit te proberen op mijn vriendin. Zij werkte destijds in een hotel en had last van haar handen dankzij de zware matrassen die omgedraaid moesten worden. Ik hield intuïtief mijn hand boven haar hand en wat er toen gebeurde was wonderbaarlijk. Zij was van de pijn af en ik liep heel de avond met pijn in mijn hand.

Leuk maar wat van jouw is, is niet van mij… 

Ik kon mensen helpen, het nadeel was enkel dat ik vervolgens zelf met de gebakken peren zat. Toen heb ik geleerd om energie af te stromen en om energie te scheiden. Leerde hoe ik mijn aura schoon kon maken en het belangrijkste, mezelf gronden. Ik oefende op vrienden, familie en er gebeurde wonderbaarlijke veranderingen in hun energiesysteem of pijntjes, zonder er zelf last van te hebben.

Met beide benen op de grond.

Nogmaals, Ik ben niet zweverig opgegroeid. In tegendeel zelfs! Daarentegen werken ik nu met energieën, edelstenen, spirituele gidsen, engelen, magnetiseer ik, ben ik helder horend, helder voelend en helder wetend.

We leven in een tijd waar we in sneltreinvaart van 3D naar 5D evalueren. Wanneer ons collectief bewustzijn transformeert, versnellen we dit proces.

Tot die tijd valt er een hoop te helen en daar draag ik als lichtwerker aan mee. We gaan naar een nieuwe wereld waar heel veel geheeld dient te worden. De reden waarom mijn ziel in deze tijd is geïncarneerd.

Alles gebeurd met een reden, het is een natuurlijke wet. Zo ook dat jij dit verhaal gelezen hebt. Wil je meer weten over mij of heb je vragen en voelt het goed om die te delen? Neem dan in alle vrijheid contact met me op, ik hoor je graag.

In licht en liefde, Wesley

Magnetiseren

Magnetiseren is een eeuwenoude techniek waarbij je energie kunt laten stromen... 

Lees meer + »

Energiewerk

Ons lichaam bestaat uit verschillende energiesystemen. Hoe zit het met jouw energie?

Lees meer + »

Hypnotherapie

Door middel van "trance" communiceren met het onderbewuste waar wij voor 95% op draaien'.

Lees meer + »

Kennis maken?

Voel je een interne JA? Plan een GRATIS kennismaking in!