Over mij

Here we go, on this roller coaster life we know...

Van Glazenwasser naar Glazen bol...


Waarschijnlijk beschik ik al mijn hele leven over paranormale gaven. Mijn moeder heeft het vaak gehad over voorspellende dromen waar zij verbaasd over was.

Ook had ik op jonge leeftijd al uittredingen. Zo heb ik mezelf in bed zien liggen, waarbij mijn ziel ergens tegen het plafond hing. Ook kan ik mij herinneren dat er op een beurs, een nep wond op mijn arm gemaakt werd. Ik keek erna, viel flauw en vervolgens heb ik op zo'n 15 meter hoogte de hele beurszaal doorgevlogen, waarna ik weer terug in mijn lichaam schoot. 

Ik ben alles behalve spiritueel opgegroeid. Daarentegen voelde ik van alles!

Op jonge leeftijd ben ik mijn gevoel gaan verdoven. Vervolgens kreeg ik last van zware paniekaanvallen en ben bij diverse specialisten geweest die mij nooit echt konden helpen. Rust in mijn hoofd kreeg ik niet…

Jaren gingen voorbij, ik ontliep drukke plekken als feesten, supermarkten en vliegvelden. Ik voelde van alles maar had geen idee wat er gebeurde. Ik kreeg het benauwd van al die mensen. Ik besloot op mijn 27ste een afspraak te maken bij een fysiotherapeut om aan mijn ademhaling te werken. Echter, na 5 minuten, gaf deze dame aan dat er niets mis was met mijn ademhaling! Zij vroeg of ik open stond voor een alternatieve behandelaar.

Ik antwoordde “Ik heb alles al geprobeerd, als ik daar beter van wordt, dan graag.” Ik kwam bij een vrouw in Rijswijk terecht. Zij nam waar dat ik, alle kanten op schoot en niet in mijn lichaam zat. Na meerdere gesprekken en een kennismaking met meditatie, gaf zij aan dat ik met een trauma rond liep van mijn opa. Stomverbaasd heb ik het pand verlaten en bij de volgende ontmoetingen hebben wij een familieopstelling gedaan. Ik liep daarna voor het eerst de deur uit, zonder een benauwd gevoel!

Het begin van mijn spirituele pad

Zij gaf mij mee om te proberen meer te weten te komen over mijn opa of kon proberen om met hem te praten. Ik ging proberen met hem te communiceren en voilà! Ik kon helder horen.

Daarna werd hij een gids van mij. Ik ben mij gaan verdiepen in deze materie en toen kwamen er meerdere entiteiten aankloppen. Meestal entiteiten met een boodschap voor een vriend of kennis. Ik dacht dat ik gek aan het worden was! Uit nieuwsgierigheid ben ik het voorzichtig gaan checken en waren de boodschappen zo raak als wat.

“Ga voelen Wes!”

Dat waren de woorden van mijn therapeut. “Voelen? Ik voel alleen maar ellende en ik weet niet waar het vandaan komt. Ik ben een glazenwasser, kan ik niet gewoon “normaal” door het leven gaan?”

Ik voelde me niet thuis in deze wereld. “Ik kan ook niet zo goed van één iemand houden, ik ben een beetje raar”, vertelde ik haar. Waarop zij vervolgens hard begon te lachen en zei “dat is niet zo vreemd, jij houdt van iedereen Wes. Jij zweeft ergens tussen de 3e en 5e dimensie in!”.

Een 5e dimensie? Vervolgens ben ik mij verder gaan verdiepen in zelfontwikkeling en spirituele groei. Ik las boeken, luisterde naar spirituele podcasts en ging dagelijks mediteren. Maakte kennis met zelfhypnose en besloot in September 2021 aan de studie “hypno- en regressietherapie” bij Trance Art Academie te starten.

Tijdens mijn opleiding pakte ik pijntjes op van medestudenten en merkte het nu bewust op. 

Ik probeerde thuis toenmalige vriendin te healen. Zij werkte in een hotel en had last van haar handen. Ik hield intuïtief mijn hand boven haar hand en wat er toen gebeurde was wonderbaarlijk. Zij was van de pijn af en ik liep heel de avond met pijn in mijn hand.

Leuk maar wat van jouw is, is niet van mij… 

Ik kon mensen helpen, het nadeel was enkel dat ik vervolgens zelf met de gebakken peren zat. Toen heb ik geleerd om energie af te stromen en om energie te scheiden. Leerde hoe ik mijn aura schoon kon maken en het belangrijkste, mezelf gronden. Ik oefende op vrienden en familie. Er gebeurde wonderbaarlijke veranderingen in hun energiesysteem en fysieke lichaam.

Met beide benen op de grond.

Ik ben niet zweverig opgegroeid. Tegenwoordig werk ik met energie, edelstenen, gidsen, engelen en magnetiseer ik.

We leven in een tijd waar we in sneltreinvaart van 3D naar 5D evalueren. Wanneer ons collectief bewustzijn transformeert, versnellen we dit proces. We gaan naar een nieuwe wereld waar heel veel gehealed mag worden. De reden waarom mijn ziel in deze tijd is geïncarneerd.

Alles gebeurd met een reden, het is een natuurlijke wet. Zo ook dat jij dit verhaal gelezen hebt. Wil je meer weten over mij of heb je vragen? Neem dan in alle vrijheid contact met me op.

In licht en liefde, Wesley

Magnetiseren

Magnetiseren is een eeuwenoude techniek waarbij je energie kunt laten stromen... 

Lees meer + »

Energiewerk

Ons lichaam bestaat uit verschillende energiesystemen. Hoe zit het met jouw energie?

Lees meer + »

Hypnotherapie

Door middel van "trance" communiceren met het onderbewuste waar wij voor 95% op draaien'.

Lees meer + »

Kennis maken?

Voel je een interne JA? Plan een GRATIS kennismaking in!