Over mij

Lichtwerker, wounded healer.

Van Glazenwasser tot Energetisch Genezer: Mijn Reis naar Spirituele Ontwikkeling


In mijn levenspad heeft zich een opmerkelijke transformatie voltrokken, van nuchtere glazenwasser tot bezielde energetisch genezer. Een reis die mijn relatie met het onzichtbare heeft verdiept en me heeft geleid naar de verfijnde wereld van alternatieve genezing en spirituele groei.

Reeds van jongs af aan droeg ik paranormale gaven met me mee. Mijn moeder deelde regelmatig haar verbazing over mijn  voorspellende dromen. Zelf maakte ik op jonge leeftijd kennis met uittredingen, waarbij ik mijn fysieke lichaam aanschouwde terwijl mijn ziel ergens boven het plafond zweefde. Ook herinner ik me nog een voorval op een beurs, waarbij een nep wond op mijn arm werd aangebracht. Mijn blik erop deed me flauwvallen en opeens vloog ik op zo'n 15 meter hoogte over de beurs, om vervolgens weer terug te schieten in mijn lichaam.

Ik ben alles behalve spiritueel opgegroeid. Daarentegen voelde ik van alles!

Om met die overweldigende gevoelens om te gaan, begon ik op jonge leeftijd mijn gevoelens te onderdrukken. De prijs die ik betaalde voor deze verdoving was hoog. Verslaving domineerde mijn jeugd en paniekaanvallen grepen me. Ondanks bezoeken aan diverse specialisten vond ik geen innerlijke rust of healing.

De jaren verstreken en ik ontweek drukke plaatsen als feesten, supermarkten en vliegvelden. Mijn gevoelens bleven een mysterie voor me, maar ik kon niet langer negeren dat er iets in mij moest veranderden. Het was pas op mijn 27ste dat ik besloot een afspraak te maken met een fysiotherapeut om aan mijn ademhaling te werken. Na slechts 5 minuten gaf zij aan dat mijn ademhaling in orde was. Ze stelde voor een alternatieve behandelaar te raadplegen.

Ik antwoordde “Ik heb alles al geprobeerd, als ik daar beter van wordt, dan graag.” Ik belandde bij een vrouw in Rijswijk. Haar waarnemingen onthulden dat mijn energie versnipperd was en dat ik niet volledig in mijn lichaam verankerd was. Na gesprekken en introducties in meditatie, identificeerde ze een trauma dat terugging naar mijn opa. Deze onthulling was verbijsterend, maar na sessies met familieopstellingen voelde ik voor het eerst in lange tijd dat ik zonder problemen de deur uit kon stappen.

Het begin van mijn spirituele pad

Het zaadje van mijn spirituele pad was geplant. De therapeute moedigde me aan om meer over mijn opa te ontdekken, en zo begon mijn verbinding met zijn energie. Hij werd mijn gids en dit opende de poorten naar een andere dimensie. Mijn honger naar begrip leidde me naar spirituele boeken, podcasts en dagelijkse meditaties. Ik maakte kennis met zelfhypnose en schreef me in voor een studie in hypno- en regressietherapie.

Tijdens deze opleiding begon ik bewust pijntjes en gevoelens van medestudenten op te merken en zelfs te ervaren. Mijn nieuw ontdekte vaardigheden brachten me ertoe om mijn toenmalige vriendin te behandelen. Terwijl zij worstelde met handpijn vanwege haar werk in een hotel, hield ik intuïtief mijn hand boven die van haar. De resultaten waren ronduit wonderbaarlijk. Haar pijn verdween, maar ik voelde haar pijn in mijn eigen hand.

Deze paradox was mijn drijfveer om balans te vinden in mijn gaven. Ik dook dieper in de wereld van energiezuivering, aurahealing en grondingstechnieken. Vrienden en familie werden mijn oefenterrein en de transformaties die ik bij hen teweegbracht, waren niets minder dan wonderbaarlijk.

Vandaag de dag ben ik een aardse lichtwerker. Mijn werk omvat energieheling, het werken met edelstenen, het channelen van gidsen en engelen, readings en geef ik healings. In een wereld die snel verschuift van de 3D naar de 5D-realiteit, omarm ik deze veranderingen en draag ik bij aan het collectieve helingsproces.

Alles in het leven heeft een reden, ook het feit dat jij dit verhaal hebt gelezen. Zullen we verbinden? Via Facebook en Instagram deel ik spirituele content, soms serieus en soms met een knipoog. Wil je meer weten over mijn reis of heb je vragen? Voel je vrij om contact op te nemen. 

In licht en liefde, Wesley

Lichtwerkers Blog

In mijn blog deel ik technieken voor persoonlijke ontwikkeling en inzichten voor spirituele groei. 

Kennis maken?

Voel je een interne JA? Plan een GRATIS kennismaking in!