Over Wesley Vaders Internetbureau

Regelmatig horen wij van klanten; ‘ik wil een mooie website!’. Uiteraard komt dit goed en vertrouwd over bij klanten maar de gewenste conversie of klandizie komt niet uit de lucht vallen. Na het lanceren van een (nieuwe) website dient er aandacht te worden besteed aan o.a. online marketing. Een website staat nooit stil, daarom blijven wij u ondersteunen.

Wesley Vaders

Webdesigner


Vanuit mijn opleiding “Multi-Media Vormgeven” aan het Grafisch Lyceum Rotterdam, ben ik stage gaan lopen bij een Internetbureau in Den Haag. Vervolgens ben ik bij hetzelfde bedrijf, 3 jaar werkzaam geweest als Webdesigner, Flash Animator en heb de nodige ervaring op gedaan met Project Management.

Toen kwam de klad er in… Ik had er genoeg van om iedere dag van 9 tot half 6 een computerscherm te staren en heb toen besloten om een carrièreswitch te maken. De opvolgende jaren ben ik elders werkzaam geweest in een buitendienst functie maar kwam in de knoop met met mijn “Creatieve ei”. Opnieuw ben ik begonnen met het bouwen van een aantal websites, webshops en blogs om mezelf warm te houden.

Anno 2019 ben ik met veel plezier, bezig met het bouwen/onderhouden van websites en marketing strategieën. Met een professioneel team zet ik mijn vaardigheden in voor diverse klanten. Bekijk ons werk voor een eerste indruk!

Focus op waar je goed in bent!