Over Wesley Vaders Internetbureau

Regelmatig horen wij van klanten; ‘ik wil een mooie website!’. Uiteraard komt dit goed en vertrouwd over bij klanten maar de gewenste conversie of klandizie komt niet uit de lucht vallen. Na het lanceren van een (nieuwe) website dient er aandacht te worden besteed aan o.a. online marketing. Een website staat nooit stil, daarom blijven wij u ondersteunen.

Wesley Vaders

Webdesigner


Vanuit mijn opleiding “Multi-Media Vormgeven” aan het Grafisch Lyceum Rotterdam, ben ik stage gaan lopen bij een Internetbureau in Den Haag. Vervolgens ben ik bij hetzelfde bedrijf, 3 jaar werkzaam geweest als Webdesigner, Flash Animator en heb de nodige ervaring op gedaan met Project Management.

Toen kwam de klad er in… Ik had er genoeg van om iedere dag van 9 tot half 6 een computerscherm te staren en heb toen besloten om een carrièreswitch te maken. De opvolgende jaren ben ik elders werkzaam geweest in een buitendienst functie maar kwam in de knoop met met mijn “Creatieve ei”. Opnieuw ben ik begonnen met het bouwen van een aantal websites, webshops en blogs om mezelf warm te houden. Het grootste succes daarvan is Bouwsteentjes.info, een blog/nieuwswebsite met ruim 1 miljoen bezoeken per jaar!

Na 3 jaar vormgeven en bloggen over LEGO, raakte ik mijn interesse in deze (uit de hand gelopen) hobby volledig kwijt. Het enige waar ik nog plezier in had was het bouwen en onderhouden van websites, i.c.m. met marketing strategieën en besloot een eigen bedrijf te starten. Met een professioneel team zet ik mijn vaardigheden nu voor 100% in voor diverse klanten. Mijn kennis en ondervindingen deel ik vol liefde met iedereen via mijn blog!

Focus op waar je goed in bent!

Ons werk

Wij zijn trots op ons werk. Neem een kijkje bij onze projecten.