Wat ik doe

Werken met energie! We doen het allemaal… Energie is elektronisch, gedachten zijn magnetisch. Ken je dat? Je denkt aan een nieuwe auto van een bepaald merk en je ziet ze plots overal verschijnen. Waar je jouw aandacht op richt, groeit. Het zijn universele wetten waar we dagelijks mee te maken hebben, bewust of onbewust…

Tijdens mijn spirituele ontwikkeling ben ik gaan experimenteren met energiewerk. Door eenvoudig mijn denken uit te schakelen en in een lichte trance verkeer, kan ik gebruik maken van helder voelen, helder horen en helder weten. Ook ben ik in staat om met engelen, gidsen en spirit (de bron) te communiceren of hun energie door te geven.

Naast het werken met energieën, volg ik een 4 jarige HBO opleiding als Hypno / regressie therapeut. Ondanks dat ik deze opleiding nog niet afgerond heb en daarmee nog geen professionele zorg kan bieden op diepliggende trauma’s, werk ik wel met hypnose als het gaat om ego versterking, fobieën en diverse angsten.  

Magnetiseren

Magnetiseren is een eeuwenoude techniek waarbij je energie kunt laten stromen... 

Lees meer + »

Energiewerk

Ons lichaam bestaat uit verschillende energiesystemen. Hoe zit het met jouw energie?

Lees meer + »

Hypnotherapie

Door middel van trance communiceren met het onderbewuste waar wij voor 95% op draaien.

Lees meer + »

Kennis maken?

Voel je een interne JA? Plan een GRATIS kennismaking in!