Wat ik doe

De Kracht van Energie: Een Alledaagse Werkelijkheid. Energie is elektronisch, gedachten zijn magnetisch. Ooit gemerkt hoe je denkt aan een auto en hem dan overal ziet? Wat je voedt, bloeit. Universele wetten die we dagelijks, bewust of onbewust, ervaren…

In mijn spirituele reis, ontdekte ik energiewerk. Door denken uit te schakelen en lichte trance in te gaan, gebruik ik helder voelen, zien, horen en weten. Ik communiceer met engelen, gidsen, spirituele helpers en universele energie.

Naast behandelingen in mijn praktijk, deel ik via mijn blog tips voor spirituele groei en technieken voor persoonlijke ontwikkeling. Online consulten en helende meditaties zijn er ook, voor healings en magische inzichten.

Online aanbod

Bekijk mijn online aanbod voor magische, spirituele consulten, meditaties en meer. 

Bekijk aanbod »

Energiewerk

Ons lichaam bestaat uit verschillende energiesystemen. Hoe zit het met jouw energie?

Lees meer »

Magnetiseren

Magnetiseren is een eeuwenoude techniek waarbij je energie kunt laten stromen... 

Lees meer »

Kennis maken?

Voel je een interne JA? Plan een GRATIS kennismaking in!

You've just added this product to the cart: