Wat is Voice Dialogue? Ik, ikzelf en ik…

Posted by: admin Comments: 0

Je staat in een winkel met een jas in je handen. “Hij is wel heel mooi!”, “Voor dat geld koop ik ergens anders 2 jassen…”, “Lijk ik niet wat dik in die jas?”, “Als ik hem koop moet ik de rest van de maand wel rustig aan doen.”, “Die kleur is wel besmettelijk!”, en ga zo maar door…

Herken je dit? Gefeliciteerd, dan sta je zomaar 10 minuten van je kostbare tijd met je “ikken” te praten! Dit is over het algemeen niet zo’n probleem en waarschijnlijk zelfs verstandig om een goede keuze te maken. Toch kunnen deze “ikken” je in andere situaties flink in de weg zitten. Denk aan een carrière switch, een probleem in je relatie of de opslag die je wilt vragen aan je opdrachtgever maar steeds niet durft. In dit soort situaties kan Voice Dialogue een oplossing bieden. 

Wat is Voice Dialogue?

Tijdens een Voice Dialogue sessie, maak je kennis met je verschillende “ikken”. Denk aan je perfectionist, je innerlijke pusher, je luilak en vergeet uiteindelijk je innerlijke kind niet! Door met behulp van een goede begeleider, in gesprek te gaan met je “ikken”, wordt je jezelf bewust van je innerlijke stemmen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *