Lichttaal en Lichtcodes: Boodschappen van het Universum

Lichtcodes en Lichttaal
Reacties 0 1

De wondere wereld van Lichttaal en Lichtcodes. Het is als een trip naar de geheime tuin van wijsheid en antwoorden, maar dan zonder het gedoe van tuinhandschoenen en harken. Laat me je meenemen op een reis naar de universele mysteries die onze nieuwsgierigheid aanspreken en ons begrip van de kosmos vergroten.

Wat zijn lichttaal en lichtcodes nou eigenlijk?

Ze zijn niet zomaar wat zweverige begrippen; nee, ze zijn als de connectie tussen de spirituele dimensie en ons menselijk brein. Lichttaal en Lichtcodes praten niet de taal van kantoorjargon, maar gaan dieper, rechtstreeks naar de kern van ons innerlijke zelf en het hele universum. Woorden geven aan deze boodschappen is lastig omdat ze op verschillende manieren via onze zintuigen worden ontvangen.

Lichttaal: De Universele Jam Sessie van de ziel

Lichttaal is als de universele jam sessie van de ziel, waar de deuntjes verder gaan dan woorden. Het is een mix van geluiden, klanken, heilige geometrieën en dansbewegingen die meer vertellen dan een encyclopedie vol woorden. Je moet niet nadenken, maar gewoon waarnemen op jouw manier. Het is de taal van het hart, waarbij je ziel een dansje doet.

Heb je vrienden die Lichttaal spreken? Die lopen niet te koop met grammaticaregels maar hebben een directe lijn met hun spirituele zelf. Het gaat niet om het ontcijferen van letterlijke betekenissen, maar om diep van binnen die spirituele knipoog te voelen.

Lichtcodes: Spirituele WhatsApp-berichten

Lichtcodes zijn als de WhatsApp-berichten van het universum, verstopt in heilige vormen en symbolen. Het zijn de emoji’s van het kosmische web, doordrenkt met wijsheid en potentie. Als je jezelf openstelt voor Lichtcodes, krijgt je bewustzijn een soort upgrade naar VIP-niveau, waarbij je energetische trilling hoger wordt. Ze prikkelen delen van je “zijn” waarvan je niet eens wist dat ze bestonden.

Laatst kreeg ik Lichtcodes tijdens een (lucide) droom. Ze kwamen binnen als een kosmische boodschap vanuit mijn zevende chakra, als een soort spirituele postduif die dwars door mijn energiesysteem vloog. Reuze indrukwekkend maar soms ook vermoeiend, omdat al die booschappen direct verwerkt worden in ons onderbewuste.

Waar zijn Lichttaal en Lichtcodes eigenlijk goed voor?

Nou, ze zijn als de Zwitsers zakmessen van de spirituele groei. Hier zijn een paar trucjes die ze kunnen:

  1. Verbinden met je innerlijke zelf: Lichttaal en Lichtcodes zijn als een brug naar je spirituele zelf. Het is alsof je je innerlijke GPS updatet naar de nieuwste versie.

  2. Helende energie: Lichtcodes brengen helende vibes mee. Het is alsof je een spirituele spa binnenwandelt. Resoneer ermee en voel de healing.

  3. Bewustzijn verrijking: Ze gooien de deur naar een bredere bewustzijnsdimensie wagenwijd open. Alsof je de Netflix van het universum opent.

  4. Diepe meditaties en trance: Gebruik ze als meditatiefocus. Het is als een vliegticket naar diepere spirituele rijken. Gewoon even inchecken en genieten.

  5. Creatieve uitspattingen: Ga zingen! En wist je dat je ze zelfs kunt gebruiken als een soort spirituele verf? Schilder je innerlijke wereld ermee en laat je creatieve stroming lekker vloeien.

Ontdekking en integratie

Terwijl je deze tekst leest, houd in gedachten: dit is jouw eigen spirituele reis. Probeer meditatie, speel met klanken en gebaren, en ontdek wat voor jou werkt. Er is geen goed of fout, je hoeft enkel te “zijn”. Lichttaal en Lichtcodes brengen je naar de kern van je spirituele zelf, waar de sleutel tot jouw potentieel wacht om ontdekt te worden.

Zullen we verbinden?

Ondanks dat we al verbonden zijn en alles één is, lijkt het me leuk om in contact te blijven in deze 3D Matrix!

Op mijn Facebook en Instagram deel ik meer spirituele content, soms met een knipoog en soms bloedserieus... Zie ik je daar? Namasté....

Delen