Aura’s lezen, kun je dat leren?

Aura's lezen
Reacties 0 0

De wereld om ons heen is doordrongen van energieën die vaak buiten ons gewone (zichtbare) waarnemingsvermogen vallen. Eén van de meest intrigerende aspecten van deze onzichtbare energie is het “aura”. Het aura wordt beschouwd als een uitstraling van energie die ons lichaam omringt en informatie kan onthullen over onze emotionele toestand, gezondheid en spirituele welzijn. In dit blog gaan we dieper in op wat een aura is en hoe je eventueel aura’s kunt leren lezen.

Aura’s lezen, wat is een Aura eigenlijk?

Het aura wordt vaak beschreven als een subtiel, stralend energieveld dat het lichaam omringt. Hoewel het voor het blote oog onzichtbaar is, bevat het aura belangrijke informatie over de fysieke, emotionele en spirituele aspecten van een persoon. Het aura wordt verondersteld te bestaan uit verschillende lagen of kleuren die elk verschillende aspecten van iemands welzijn weerspiegelen. Zelf neem ik bij het aura’s lezen geen kleuren waar. Wel zie/voel/weet ik de trilling van iemand zijn aura en de lagen, niet letterlijk maar door middel van helder weten en helder voelen. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeurssysteem. 

De 4 Belangrijkste Lagen van het Aura

  1. Etherisch Aura: Dit is de dichtstbijzijnde laag van het fysieke lichaam en wordt vaak geassocieerd met iemands fysieke gezondheid en vitaliteit.

  2. Emotioneel Aura: Deze laag weerspiegelt iemands emotionele toestand en kan variëren van heldere kleuren bij vreugde tot donkerdere tinten bij verdriet.

  3. Mentaal Aura: Hier wordt de mentale activiteit en helderheid van denken weerspiegeld. Een actief, helder mentaal aura kan wijzen op een scherp intellect.

  4. Spiritueel Aura: Dit is de buitenste laag en wordt geassocieerd met spirituele ontwikkeling en bewustzijn. Een helder en uitgebreid spiritueel aura wordt vaak geassocieerd met lichtwerkers.

Hoe Lees Je Aura’s?

Het lezen van aura’s vereist oefening, geduld en intuïtieve ontwikkeling. Hier zijn enkele stappen om je op weg te helpen bij aura’s lezen:

  1. Stilte en Ontspanning: Ga naar een rustige plek waar je niet gestoord zult worden. Ontspan je geest en lichaam door een paar minuten diep adem te halen.

  2. Focus: Kies een persoon als onderwerp. Richt je blik op een punt net boven de persoon, en laat je ogen ontspannen.

  3. Zachtfocus: Staar niet te intensief, maar kijk eerder met een zachte focus. Probeer te zien of je subtiele kleuren, lichtstralen of patronen rond de persoon waarneemt.

  4. Vertrouw op Intuïtie: Je eerste indrukken zijn vaak de meest betekenisvolle. Vertrouw op je intuïtie en interpretatie van wat je ziet. Het kan zomaar zijn dat je geen kleuren ziet maar er bijvoorbeeld wel een in je hoofd op komt of misschien wel hoort!

  5. Oefening: Hoe vaker je dit doet, hoe verfijnder je vaardigheden zullen worden. Wees geduldig en open voor het proces en vertrouw op je gevoel. 

Het lezen van aura’s blijft kan dieper inzicht bieden in verschillende aspecten van iemands welzijn en iedereen kan het leren! Het kan een nuttige tool zijn voor zowel healings als readings. Of je nu bezig bent met spirituele ontwikkeling of gewoon nieuwsgierig naar het onzichtbare, het verkennen van aura’s kan een interessante reis zijn.

Zullen we verbinden?

Ondanks dat we al verbonden zijn en alles één is, lijkt het me leuk om in contact te blijven in deze 3D Matrix!

Op mijn Facebook en Instagram deel ik meer spirituele content, soms met een knipoog en soms bloedserieus... Zie ik je daar? Namasté....

Delen

Geef een reactie